A Perverzember története

A Perverzember története

A Perverzember nem volt mindig perverz. Egykor teljesen normális ember volt, de aztán idővel egyre több perverzitása derült ki.

Legelőször azzal kellett szembesülnie, hogy homoszexuális. A Perverzember akkoriban azt gondolta, hogy ő nem homoszexuális. Azonban gyűlölte a homoszexualitást valamiért, bár maga se tudta pontosan miért. De egyszer valakitől azt hallotta, hogy aki a homoszexualitást gyűlöli, az a homoszexuálisokat is gyűlöli. Pedig ő azt hitte, hogy nem gyűlöli őket, csak azt, amit csinálnak. De ekkor rájött, hogy ő bizony gyűlöli a homoszexuálisokat. És ekkor beléhasított a felismerés: aki gyűlöli a homoszexuálisokat, az valójában látens homoszexuális. Nagyon szomorú lett ekkor, mert ekkor rájött, hogy ő maga is homoszexuális. A Perverzember nagyon szomorú lett ettől, pedig ekkor még nem is sejtette hogy mi vár rá később.

Idővel ugyanis kiderült, hogy ő biszexuális, ugyanis az ellenkező nem felé továbbra is vonzalmat érzett. Ekkor arra gondolt, hogy, na, legalább nem vagyok homoszexuális. De ekkor azonban eszébe jutott, hogy ő gyűlöli a homoszexuálisokat, tehát homoszexuális és biszexuális is egyszerre. Ettől még szomorúbb lett.

Aztán egyszer az volt, hogy nézte a tévét, és egy természetfilmben állatokat látott, amik épp párosodtak. Az állatok hasonló mozdulatokkal szexeltek, mint az emberek, ezért a Perverzembernek szexuális gondolatai támadtak. És ekkor rájött, hogy ő sajnos az állatok felé is vonzalmat érez szexuálisan, hiszen az állatok párosodásáról a szex jutott eszébe. A Perverzember nagyon szomorú lett, mert rájött, hogy milyen perverz.

Egyszer aztán az történt, hogy elment a piacra bevásárolni, és meglátott egy krumplit, amely férfi nemi szervre hasonlított. Egy kicsit nevetett magában, hogy milyen vicces, hogy ilyen alakja van egy krumplinak. Ekkor azonban eszébe jutott, hogy mivel ő homoszexuális, ezért a férfi nemi szerv látványától szexuális gondolatai kell hogy támadjanak. Támadtak is. És ekkor szegény Perverzember rájött, hogy ő a növények felé is szexuális vonzalmat érez.

A Perverzember egyre szomorúbb lett és egyre rosszabbul érezte magát, mert rájött hogy milyen perverz. Nem akart perverz lenni, de tudta, hogy nem tehet semmit. És akkor még nem is gondolta, mi vár rá később…

(C) Baráth Endre

Advertisements